Odluka o uvjetima i postupku javnog natječaja za davanje u zakup poslovnog prostora

Savjetovanje o prijedlogu Odluke o uvjetima i postupku javnog natječaja za davanje u zakup poslovnog prostora tiče se svih građana koji obavljaju gospodarske djelatnosti, odnosno svih onih građana koji se javljaju ili namjeravaju javiti na natječaje za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada. To je ujedno i zainteresirana javnost koje se poziva na […] Opširnije »

Odluka o zakupu poslovnog prostora

Savjetovanje o prijedlogu Odluke o zakupu poslovnog prostora tiče se svih onih građana koji se bave gospodarskim i poduzetničkim djelatnostima te imaju ili namjeravaju imati u zakupu poslovni prostor u vlasništvu Grada Rijeke. Oni su ujedno i zainteresirana javnost koje se poziva na aktivno sudjelovanje u ovom Savjetovanju. Savjetovanje ostaje otvoreno do 15. travnja 2018. […] Opširnije »

Strategija sporta Grada Rijeke

Savjetovanje o prijedlogu Strategije sporta Grada Rijeke 2018.–2024. godine  tiče se svih građana Rijeke koji se bave ili žele baviti sportom i rekreacijom, a jednako tako i pravnih osoba – udruga, saveza ili tvrtki kojima su sport i rekreacija u središtu zanimanja. To je ujedno i zainteresirana javnost koja se poziva na uključivanje u ovo Savjetovanje. […] Opširnije »

Izmjene i dopune Odluke o komunalnoj naknadi

Savjetovanje o Prijedlogu Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnoj naknadi tiče se svih građana i pravnih osoba koje komunalnu naknadu plaćaju za stambeni, garažni i poslovni prostor te građevinsko zemljište. To je ujedno i zainteresirana javnost koja se poziva na uključivanje u ovo Savjetovanje. Ono ostaje otvoreno do 13. ožujka 2018. Nakon tog datuma, neće više biti […] Opširnije »