Sustav upravljanja imovinom Grada Rijeke, baza imovine II faza - nabava licenci

Savjetovanje o Otvorenom postupku javne nabave za Sustav upravljanja imovinom Grada Rijeke, baza imovine II faza – nabava licenci ostaje otvoreno do 19. studenog 2017. godine. Nakon tog datuma neće više biti moguće sudjelovanje u Savjetovanju. Grad Rijeka na ovom mjestu objavit će Izvješće o savjetovanju. Opširnije »

Nacrt prijedloga Tržnog reda na tržnicama na malo u Rijeci

Savjetovanje o Nacrtu prijedloga Tržnog reda na tržnicama na malo u Gradu Rijeci se tiče svih građana, a pogotovo kupaca i trgovaca na tržnicama u Rijeci kojima upravlja Grad Rijeka. To je ujedno i zainteresirana javnost koja se poziva na uključivanje u ovo Savjetovanje. Ono ostaje otvoreno do 8. prosinca 2017. Nakon tog datuma, neće […] Opširnije »

Nacrt Plana gospodarenja otpadom Grada Rijeke za razdoblje 2017.- 2022.

Savjetovanje o Nacrtu Plana gospodarenja otpadom Grada Rijeke za razdoblje 2017. – 2022. tiče se svih građana, ali i pravnih osoba poput KD Čistoća koje su direktno ili na bilo koji drugi način povezane s temama iz područja gospodarenja otpadom. To je ujedno i zainteresirana javnost koja se poziva na uključivanje u ovo Savjetovanje. Savjetovanje […] Opširnije »

Prijedlog izmjena i dopuna Odluke o grobljima

Ovo Savjetovanje ostaje otvoreno do 17. studenog 2017. godine i iznimno traje kraće od 30 dana jer korisnici KD Kozala kojih se ovo Savjetovanje prvenstveno tiče imaju rok do 31.12.2017. godine za uplatu jednokratne naknade za korištenje grobnog mjesta pa bi u slučaju dužeg trajanja savjetovanja postojala mogućnost da ne ostvare svoje uštede. Tema kojom […] Opširnije »