Godišnji plan razvoja civilne zaštite u Rijeci za 2020. godinu

Ovo Savjetovanje ostaje otvoreno do 3. kolovoza 2020. godine. Tema kojom se bavi ovo Savjetovanje tiče se svih građana, a posebno predstavnika i zaposlenika Ministarstva unutarnjih poslova – Područnog ureda civilne zaštite Rijeka i Javne vatrogasne postrojbe Grada Rijeke. Predstavnici ovih službi su ujedno i zainteresirane javnosti koje se, uz sve ostale građane, pozivaju na […] Opširnije »

Program javnih potreba u predškolskom odgoju i obrazovanju te skrbi o djeci rane i predškolske dobi Grada Rijeke za pedagošku 2020./2021. godinu

Ovo Savjetovanje ostaje otvoreno do 30. svibnja 2020. godine. Tema kojom se bavi ovo Savjetovanje tiče se svih građana, a posebno roditelja djece predškolske dobi, zaposlenika ustanova Dječji vrtić Rijeka, Dječji vrtić Sušak i Dječji vrtić More, vlasnika i zaposlenika privatnih vrtića u Rijeci, odnosno vrtića drugih osnivača. To su ujedno i zainteresirane javnosti koje […] Opširnije »

Redizajn portala Moja Rijeka

E- konzultacija s korisnicima portala Moja Rijeka o novom objavljenom dizajnu i strukturi sadržaja trajat će do kraja mjeseca svibnja 2020. Njen je cilj prikupiti dojmove i sugestije korisnika kako bi se razmotrila daljnja poboljšanja u smislu funkcionalnosti i sadržaja koji se objavljuju na portalu. Po završetku konzultacije, na ovom će se mjestu objaviti sažetak […] Opširnije »

Odluka o korištenju usluga i poslovnih prostora poduzetničkih inkubatora Grada Rijeke

Savjetovanje o Nacrtu prijedloga Odluke o korištenju usluga i poslovnih prostora poduzetničkih inkubatora Grada Rijeke tiče se svih onih građana koji se bave ili se žele baviti poduzetničkom djelatnošću koristeći usluge i poslovne prostore poduzetničkih inkubatora. Savjetovanje ostaje otvoreno do 4. travnja 2020. godine. Nakon tog datuma, neće više biti moguće sudjelovati u Savjetovanju, a […] Opširnije »

Prijedlog dopuna Odluke o grbu i zastavi Grada Rijeke

Ovo Savjetovanje ostaje otvoreno do 11. ožujka 2020. godine. Tema kojom se bavi ovo Savjetovanje tiče se svih građana Rijeke, koji se pozivaju na uključivanje u ovo Savjetovanje. Opširnije »

Older Entries »