Male komunalne akcije

Grad Rijeka raspisao je Poziv građanima za predlaganje projekata uređenja u kvartovima, na područjima mjesnih odbora u kojima građani žive. Uključite se ispunjavanjem ovog obrasca i predložite uređenja koja smatrate potrebnima u Vašem neposrednom životnom okruženju. Predlagati možete izgradnju dječjih igrališta, uređenja zelenih površina, parkirališta, postavu autobusnih čekaonica, postavu tijela javne rasvjete, asfaltiranja nerazvrstanih cesta, uređenja kolnika, izradu nogostupa, uređenja prometne signalizacije i tehničkih elemenata cesta, sanaciju divljih deponija i sl.

Svi će Vaši prijedlozi biti uzeti u obzir, a prioritetne liste sastavljat će Vijeća mjesnih odbora kao neposredni predstavnici građana na određenom području. Poziv ostaje otvoren do 21. travnja 2017.

Predložite Vaš projekt

Prijave su završene.


Jedan komentar

  1. […] Poziv je otvoren od 3. do 21. travnja, a svoje prijedloge komunalnih zahvata građani mogu dostaviti u mjesni odbor, osobno ili putem e-maila, također i u Direkciju za mjesnu samoupravu, osobno ili na e-mail: mjesna-smu@rijeka.hr, kao i putem jednostavnog online obrasca. […]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.